Kwaliteit vloeren voor elke ruimte  |  180m2 showroom, de grootste van Boxtel!

Geef je trap een nieuwe look

Laat je trap renoveren met PVC

Ben je op zoek naar een snelle en betaalbare manier om je trap nieuw leven in te blazen? Dan is traprenovatie met PVC de perfecte oplossing voor jou! PVC-traprenovatie biedt een breed scala aan voordelen en geeft je trap direct een frisse en moderne uitstraling.

Specificaties van onze vloerverwarming voor PVC:

  • Vermogen per meter: 6W/m
  • Vermogen per m²: 80 - 100 W/m²
  • Dikte systeem: 1mm
  • Aansluiting: 220 V
  • Thermostaat: Elke ruimte eigen slimme digitale klokthermostaat, evt. met Wifi

Duurzaamheid en onderhoudsgemak van PVC-traprenovatie.

Met PVC-traprenovatie kun je afscheid nemen van die versleten en saaie traptreden. PVC staat bekend om zijn duurzaamheid en weerstand tegen slijtage, waardoor je trap er jarenlang als nieuw uit zal blijven zien. Het materiaal is ook eenvoudig schoon te maken, waardoor je trap er altijd schoon en verzorgd uitziet.

Creatieve mogelijkheden en aanpassingen met PVC-traprenovatie.

PVC-traprenovatie biedt je ook een breed scala aan mogelijkheden als het gaat om het uiterlijk van je trap. Of je nu op zoek bent naar een natuurlijke houtlook, een moderne betonlook of een trendy kleur, er is altijd een PVC-afwerking die bij jouw stijl en interieur past. Met de keuze uit verschillende texturen en patronen kun je je trap helemaal naar jouw eigen smaak aanpassen.

Kostenbesparing en waardevermeerdering met PVC-traprenovatie.

Tot slot is PVC-traprenovatie ook een kosteneffectieve oplossing. In vergelijking met het volledig vervangen van je trap zijn de kosten van PVC-traprenovatie aanzienlijk lager. Je bespaart niet alleen geld, maar ook tijd en moeite. Bovendien draagt het vernieuwen van je trap met PVC bij aan de waarde van je huis, waardoor het een slimme investering is voor de lange termijn.

Wacht niet langer en geef je trap een prachtige make-over met PVC-traprenovatie. Geniet van de duurzaamheid, eenvoudige installatie, veelzijdigheid en kosteneffectiviteit die dit materiaal te bieden heeft. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw traprenovatieproject!

Maak een afspraak