Kwaliteit vloeren voor elke ruimte  |  180m2 showroom, de grootste van Boxtel!

Flexibiliteit en gemak in gebruik

Je huis duurzaam verwarmen met maximaal comfort?

Elektrische vloerverwarming is een innovatieve en moderne manier om je huis te verwarmen. Het biedt niet alleen ongeëvenaard comfort, maar ook een efficiënte en energiezuinige oplossing. Of je nu in een koud klimaat leeft of gewoon behoefte hebt aan een aangename warmte in je huis, elektrische vloerverwarming is de ideale keuze.

Specificaties van onze vloerverwarming voor PVC:

  • Vermogen per meter: 6W/m
  • Vermogen per m²: 80 - 100 W/m²
  • Dikte systeem: 1mm
  • Aansluiting: 220 V
  • Thermostaat: Elke ruimte eigen slimme digitale klokthermostaat, evt. met Wifi

Stel je eens voor: elke ochtend uit bed stappen en meteen de warmte van de vloer onder je voeten voelen. Geen koude tegels meer die je schrikken, maar een aangename en constante warmte die zich door je hele huis verspreidt. Elektrische vloerverwarming maakt dit mogelijk en verandert je huis in een oase van comfort.

Wat deze vorm van verwarming zo geweldig maakt, is dat het de warmte gelijkmatig door de ruimte verdeelt. In tegenstelling tot traditionele radiatoren die alleen de lucht verwarmen, verwarmt vloerverwarming de vloer zelf. Dit zorgt voor een aangename en gelijkmatige temperatuur in elke hoek van de kamer. Je hoeft je geen zorgen te maken over koude plekken of tochtige zones. Met elektrische vloerverwarming wordt je hele vloer een bron van warmte en comfort.

Daarnaast is elektrische vloerverwarming ook nog eens energiezuinig. Door de warmte direct aan de vloer af te geven, kan de thermostaat op een lagere temperatuur worden ingesteld dan bij traditionele verwarmingssystemen. Dit resulteert in een lager energieverbruik en dus ook in kostenbesparing. Bovendien is elektrische vloerverwarming volledig programmeerbaar, zodat je het systeem kunt aanpassen aan je levensstijl en alleen warmte produceert wanneer dat nodig is. Dit maakt het niet alleen efficiënt, maar ook milieuvriendelijk.

Maar elektrische vloerverwarming biedt niet alleen praktische voordelen, het heeft ook esthetische voordelen. Het systeem is volledig onzichtbaar, omdat de verwarmingskabels of -matten onder de vloer worden geïnstalleerd. Dit betekent dat je geen rekening hoeft te houden met lelijke radiatoren of verwarmingsbuizen die de stijl van je interieur verstoren. Met elektrische vloerverwarming behoud je de volledige vrijheid om je huis in te richten zoals je wilt.

Kortom, elektrische vloerverwarming is de perfecte keuze voor comfortliefhebbers die hun huis willen verwarmen op een efficiënte, energiezuinige en stijlvolle manier. Geniet van de luxe van een warme vloer onder je voeten en de constante warmte die je hele huis omhult. Ontdek vandaag nog de voordelen van elektrische vloerverwarming en transformeer je huis in een warme en gezellige plek om te zijn.